Verklaring LED-lampjes Robi

Zowel de Robi Box als de Robi Knop hebben verschillende waarschuwingen die weergegeven worden via LED-lampjes op de Robi Knop. Hier vind je hun verschillende betekenissen.

Legende LED-lampjes op de Robi Knop

De Robi Knop geeft via verschillende LED-meldingen verschillende meldingen aan:. Belangrijk onderscheid: de ring geeft de status van de Robi Box weer, het puntje de status van de Robi Knop. 1. Witte animatie draait (de Robi Knop zoekt via Bluetooth c