Installatie & Handleidingen

Hier vind je hulp bij installatie en de handleidingen van de verschillende Robi onderdelen: handig en nuttig!

Categorieën

Robi Knop
Robi Knop
1 artikel
Robi Installatie
Robi Installatie
3 artikelen
Robi Capsule
Robi Capsule
1 artikel

Artikelen

Robi Wall Mount

Bij jouw Robi vind je ook een magnetisch plaatje, de Wall Mount genaamd. Zoek hier een mooi en vooral handig plaatsje voor in je keuken. Je kan daar makkelijk je Robi Knop op bevestigen, zodat deze steeds binnen handbereik ligt (hangt)!. Verwijder he

Veiligheidsinstructies

Veiligheidsinstructies. - sluit de Robi Box enkel aan op een leiding met drinkbaar water. - sluit de Robi Box enkel aan op de koudwaterleiding. - Robi heeft een bypass systeem: dat betekent dat bij defect of lege batterijen je altijd (ongefilterd) le

Reset Procedure

In sommige gevallen kan het nodig zijn om de RESET PROCEDURE uit te voeren. Vermits de Robi Box geen AAN/UIT Knop heeft doe je dit als volgt:. 1. Draai de Robi Capsule uit. 2. Haal de Robi Box van de stroom (adapter uit of batterijen uit). 3. Wacht t